Senaste dagarna med Saga

Senaste dagarna med saga? Ja henne vet ni endå en del om! :) Vi har börjat dirigera med flera "Mål" nu, alltså flera objekt som ska hämtas in. Det är bollen, ankan och "dummyn" tycker hon gör stora framsteg, fuskar ibland men har varit fin, tagit dirigeringarna bra, lyhörd och snabb! :) Tycker helt klart hela går otroligt bra frammåt! :D 
 
Men vi har också börja tricka lite som smått, tricken som funkar hitills är buga och sitta fint, men har även börjat på en version av "farlig hund", är bara osäker på hur jag ska gå vidare med tricket.. klicker vill jag använda mig av men hon är rädd för den gillar den INTE.. försökt vänja in henne men tror hon får ont av ljudet eller finner det väldigt obehagligt så vill inte utsätta henne för det helt enkelt. Men vi tränar bara för att det är roligt, trick är absolut INTE hennes favoritsyssla heller så vill inte nöta det för mycket, vill bara ha roligt och variera träningen med henne, så det som blir det får bli :) 
 
 
Även dags att dra med kameran ut till denna dam och börja fota henne mer ;) Tänkte också faktiskt ge oss på klättrningen och dra ut i skogen nu när det slutar blåsa förjävligt och vara storm och köra balansövningar + muskelövningar! :) Vill inte överbygga henne med muskler men tycker endå det är viktigt att hon får klättra, hoppa och nöta balans + motorik helt enkelt! :) Mår hon bara bra av helt klart :) 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback