Hos Mormor! :D

Igår åkte jag och Saga till mormor, trots att vi gick till bussen i GOD tid innan så sölade vi tydligen så mycket att vi fick SPRINGA ganska rejält sista biten för att hinna med och det va på håret att vi hann endå *tack gudomliga trafik av bilar som hindrar bussen åka* , på vägen till bussen när Saga gick kopplad så bärde hon sin boll - hela vägen! Likaså från bussen till mormor, dessvärre blev bollen sedan slaktad hos mormor efter några timmar så hon hade ingen boll med sig hem - till hennes stora besvikelse, tur man har ett litet lager ;) 
 
Jag hjälpte mormor en del, hon va lite dålig så handlade åt henne och lagade mat, tanten kan ju inte leva på kaffe och näringsdryck! Saga va kvar hos mormor och vaktade och myste med henne medans jag handlade, Duktig Saga! :) Mormor kallade henne dock "Sara" istället för Saga men hon lyssnnade, trots att hon va fundersam ;) 
 
Fick faktiskt skjuts av mamma hem från mormor.. TIHI! lat och orkade inte gå dem där 40 minuterna hem från bussen (y) teheheheh :P Aja hemma sedan så fick Saga jobba med aktiverings leksakerna - otroligt konstiga saker det där tyckte hon...! Filmade allt men inte fått in det från mobilen ännu =) 
 
 
Saga sköter sig i alla fall superbra, försöker som sagt mjukstarta henne nu men lite måste ju hjärnan och kroppen jobba endå, energin försvinner ju inte bara för att hon precis flyttat direkt ;) 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback