Presentation Benji

Benji är en Rottweiler/Schäfer/Labrador hane, född 7 Juli 2009 - Uppfödaren är okänd och han är en omplaceringshund, Köptes av oss April 2011, vanvårdad, misshandlad och väldigt nära döden.
 

Benji en vecka efter att han kom till oss. 
 
Benji är en glad hund, mycket valpsinne och väldigt mycket egna åsikter - han vet vad han vill och han tvekar inte att göra allt han kan komma på för att göra som han vill, Vi har lagt ner otroligt mycket tid på han, många nätter jag inte fick nån sömn, många sår jag fick, många gånger jag blev omkull dragen, fick be om ursäkt till andra hundägare och människor i min omgivning för att Benji tuggade av kopplet på ett ögonblick, kröp ur halsband, hoppade över staketet i hagen och mycket mera - Vi har kämpat på och vi kämpar än idag, det var som att köpa en valp i en vuxen hunds kropp, icke rumsren och full med trots och bus. 

Benji är en väldigt smart hund faktiskt, öppnar dörrar, sopskåp, klarar aktiveringsleksakerna snabbt och enkelt och gillar att arbeta, däremot tycker han att det är otroligt jobbigt att behöva vänta.. vänta och vänta och vänta lite mer.. usch och fy vad jobbgt! Även om det bara är en sekund så kan man faktiskt dö av att vänta! 
 
Om man ser igenom alla dessa saker så har man en go nallebjörn, som älskar att gosa och vara i centrum, det bästa han vet är att alla ser han och bara han - en riktigt liten cirkusapa är vad han är! 
 
Målet med Benji är att få han lugnare, ha en trevlig och underbar arbetskamrat och lära han att behärska sig själv, kanske han i framtiden också kan hjälpa omgivningen och våra medmänniskor med ett besök då och då? 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback