Sandie sista dagarna!

Har ju slarvat med uppdateringen men sista dagarna har Sandie tränat trick, busat runt och försökt busa med Saga, genom lekmorr, buginviter, försökt att brottas med Saga  har hon tappart försökt få igång en lek, dessvärre när Saga ger gensvar och lekhoppar mot Sandie så rusar Sandie därifrån och ser ut att skrika "HJÄÄÄLP DU ÄR STOOOOOR!!!" haha fula hund <3 

Sandie är duktig inom både lydnaden och tricken och gör stora framsteg, hon gör allt med sådan glädje, energi och inlevelse att det är helt sjukt! Full fart hela tiden ;) Hon är helt enkelt bara BÄST! ;) 
 
Min lilla superstjärna är hon, ska försöka få oss filmade nån dag också, och så hoppa lite igen, hon älskar ju hoppaaa! ;)
 
 
Ska ut och fota nya bilder på henne nån dag med, i vitsipporna, kameran har mest legat och samlat damm det sista.. skäms på mig ;) 
Får lov att säga att hon desustom börjat springa runt med pinne i munnen mer och mer, så söt är hon när hon gör det ;D Busen nummer ett  :') 
Vi har börjat busa massor med pinnar osv ute, trickat och tränat lydnad! :D 
 
Juste, hundarna har ju fått upp en pool ute med, inte alls djupt vatten men va ute och städade på tomten häromdagen så fick hon vara med, hon va så söt för låg en pinne i poolen jag tyckte fick ligga kvar, icke sa Sandie som tyckte att om vi läggar ALLA andra pinnar i en hög ska den också ligga där, så hon sprang runt poolen, funderade och funderade.. hoppade i med framänden i vattnet, roffa åt sig pinnen och la den snabbt bland dem andra pinnarna igen :') Hur söt får man bli?! :DKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback