HSRIS - Skaraborg/Älvsborg

Fått ihop till en liten styrelse nu. Vi är inte så många men det räcker till en början !:) Är Jag, Emma (http://thegoldenpenny.wordpress.com/) som är i min ålder, duktig och har bra erfarenheter av hundar, har en goldentik själv och mycket att tillföra våran grupp :) glädje, social och bra åsikter ! :) Sedan är det Sigrid, även hon i vår ålder, lite yngre dock. Har en Shetland sheepdog som hon tränar och tävlar i agility, vet hur man diskuterar och driver folk till vansinne med sitt enorma ordförråd ;) En tjej som verkligen kommer behövas för att vi ska tänka efter, göra rätt och lära oss massor för att lära er ännu mer! :) Sedan har vi Karin, 66 år gammal och utbildad hundinstruktör, haft hund i 57 år och suttit med i flera styrelser! :) Hon kommer ge gruppen MASSVIS och det ska bli kul att jobba med en såpass erfaren person :) 
 
Sedan har vi också 17 åriga Kevin, välkänd bland mååånga här i landet redan för sitt arbete för djuren, har 2 hundar själv, Xit & Frodo - Bichon frisé samt en Bichon frisé/Bichon havanies korsning. Han hittar ni också på http://kevincarlberg.se/ - Kevin som bor låååång bort från oss tyvärr (hela 88 mil!!!!!!) kommer hjälpa oss på distans, diskutera, komma med tips, motivera osv. Ska bli ett underbart arbete med en såpass duktig, ung och ambitös kille! :) 
 
MEN ju större sammarbete vi kan få ju bättre är det - om just DU vill hjälpa till, engagera dig och göra nytta så behöver du inte sitta med i styrelsen för detta - du kan hjälpa oss endå! :) Komma på vissa möten, hjälpa till att arrangera, bomba oss med idéer och förslag, sprida föreningen till befolkningen SAMT bli medlem själv såklart! :)
 
 
Jag hoppas att just VI ses snart och att du vill hjälpa oss i föreningen, kolla in https://www.facebook.com/groups/143233959184500/ och kontakta oss på [email protected] om ni har några funderingar :) 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback