Presentation Snookie

 
Snookie ägdes tidigare av min kompis - Felicia som inte kunde ha henne kvar (varför kommer i inlägget om varför det blev katter) och därav fick hon flytta till mig, hon är en bondkatt men vi tror hon har inslag av finare raser i sig - jämför man henne med svärfars katt (som är perser) är dem väldigt lika faktiskt. Aja i alla fall, Snookie är halvt blind, har ingen eller åtminstone otroligt svag syn på vänsterögat vilket gör henne till en klumpeduns ;) 
Hon är annars väldigt chill och cool, älskar mat, har förmågan att tigga och framförallt att SNO mat.. kung på att sno pålägg ;) Älskar köttbullar och otroligt kelglad - att gosa är det absolut bästa Snookie vet, ligga i knät och bara sova är underbart, eller att sova i sängen brevid en, att studsa på Benji är också ganska kul faktiskt =) 
 
Vart vi än är - Där är Snookie också, irriterande ibland framförallt när hon ska hjälpa till (läs försöka sno) mat när vi ska äta, dock inte okej att vara katt och vara på bordet vilket är otroligt tråkigt tycker Snookie, är ju mycket gott där. Fiskarna är också väldigt intressanta, att sitta och spana på dem kan hon roa sig med i timmar! :) 
 
Snookie är också en katt som gärna gör tricks, Sitt, Sitt fint, Puss & Stanna kvar är det vi hitills jobbat in, vi ska även jobba på lite andra saker, så som tass, ligg och vem vet kanske vi ger oss på rulla runt med? 

Otroligt go katt, ca 9 månader gammal nu som tagit stor plats hos oss, älskar allt och allla och tillåter att man gör exakt vad som helst med henne, perfekt familjekatt faktiskt. Att fota är hon också ganska lätt, stannar kvar fint och tycker det är kul med uppmärksamheten, fast hon är pågrund av sin otroligt vita färg och blåa öga faktiskt ganska svår att fota! Men det är kul :) 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback