Sista veckan med Sandie

Ja vad har Sandie gjort sista veckan då? Jo hon har busat, busat och busat lite mera! :D Vi har tränat lite smått lydnadsmoment här hemma, långa mysiga promenader, jäklats med Benji och haft brottningsmatch med katterna ;) That's my Sandie ;) 
 
Sandie har inte gjort så meeega mycket heller faktiskt, vi har bara tränat lite trick som hon redan kan, försökt förstå vad hon har fått för sig att skälla på ;) Nej men hon blir lite sådan på nya ställen - otroligt vaktig tills hon landat, nu sista dagarna har hon knappt skällt något = hon har börjat landa i det hela :) sen gör det inte oss så mycket att ha en liten larmhund får hon får fram vaktlusten i den annars så harmlösa Benji ;)  Också har det blivit några få lydnadsmoment, mest linförighet och lösgående fot osv. 

Ska faktiskt ut idag tror jag och börja lägga spår - raka spår.. Hon har ju invigt sin spårsele på nån promenad nu för att vänja sig att röra sig i den, så nu ska vi börja lära oss spåra vettiga spår och inte bara utspritt godis för att lära sig hur näsan går ;) Så ja idag lutar det åt att spårselen åker på, ett vanligt koppel och ett meters långt spår av falukorv ska läggas! :) börjar lätt på vägen då det är massa snö på alla andra ställen, får se hur lillan klarar detta men tror absolut inte det ska vara några problem :) 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback